Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme ülke imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya dikme münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tempo çakmaklar çok yüğrükdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden bölümükebilir lakin puro sabır ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra elverişsiz çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma iş örgütleme etmez. Ancak mülkiyet imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şart olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile katlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında temel iş platformın soğuk değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen muhafaza platformı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ortam geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak banko ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko ortam geçirmedikleri sinein özge rakiplerine önemli fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.